MBO Opleiding Tilburg!

Start u MBO opleiding

Tilburg
vandaag nog !

Een eigen bedrijf beginnen?

MBO opleiding Tilburg Om een officieel MBO-diploma niveau 2, 3 of 4 te behalen, moet je ook stage lopen. Je kunt beginnen met de stage wanneer je zelf wilt. Tijdens de stage word je begeleid door je persoonlijke stagedocent, die ook langskomt op je stageplek. Je kunt de stage doen op je werkplek, als dit aansluit op de opleiding. Heb je geen passende baan, dan loop je bij een ander bedrijf stage. De volledige, erkende MBO-opleidingen zijn gericht op volwassenen met werkervaring. Voor de opleidingen op niveau 2 is een diploma niet verplicht.

Leerstof MBO
opleiding?

Tijdens de MBO opleiding Tilburg De propedeuse duurt 1 jaar. In dat jaar krijg je de basiskennis van het vakgebied en je krijgt een indruk van het werken als leraar. Je programma bestaat onder meer uit basisvakken als pedagogiek, agogiek, psychologie en sociologie. Je werkt praktijkgericht en je besteed veel tijd aan het werken in groepen. Naast vakgerichte leerstof begin je ook met leerstof die je als leraar en begeleider van leerlingen nodig hebt. Hoe breng je kennis over, welke methoden en welke (ICT)middelen kun je gebruiken. Praktijkervaring doe je op door middel van stages.

Extra’s bij de MBO opleiding:

Tijdens de MBO opleiding Tilburg krijg je vrijstellingen:
Vrijstellingen bieden je de mogelijkheid jouw studie nog sneller en voordeliger te volgen. Als je bij aanvang van jouw studie vrijstelling krijgt voor een bepaald onderdeel, hoef je niet alleen geen examen te doen voor dit onderdeel, maar kom je wellicht ook in aanmerking voor korting op het lesgeld. Aan het aanvragen van vrijstellingen zijn voorwaarden verbonden. Wij raden je aan deze voorwaarden goed door te lezen voordat je jouw vrijstellingsverzoek indient. Bekijk hier de vrijstellingsvoorwaarden.

MBO Opleiding Tilburg

MBO Opleiding Tilburg

Wij geven de MBO opleiding Tilburg ook op lokatie wil je een cursus volgen maar wil of kun je daar de deur niet voor uit.Voor de MBO opleiding Tilburg, Vraag informatie aan bij een onze docente's en laat u verrassen door de prijs !

Cursus Tilburg Volgen

De voordelen van thuis een opleiding, studie of opleiding volgen liggen voor de hand: je bent geen reistijd kwijt, je kunt leren waar en wanneer je wilt. Ook kun je met de opleiding starten wanneer je maar wilt. Ideaal dus voor wie het volgen van een opleiding wil combineren met bijvoorbeeld een gezin en een baan.